woensdag 12 oktober 2011

Een MOOI pakje van Clinique!

Onlangs kwam de postbode langs met een pakje van Mooi PR. Mooi PR is een public relations bureau, gespecialiseerd in beauty, lifestyle, fashion en event PR. Ze vertegenwoordigen een heleboel mooie merken, waaronder Clinique, Essie nagellak, L'Occitane, OPI, Sans Soucis en Sensai Kanebo. Aangezien ik laatst een review heb geplaatst van het Clinique Deep Cleansing Emergency Mask, stuurden ze mij dit pakje op.

Nieuwsgierig maakte ik het pakje open. Wat zou erin zitten?

Een hele grote pot Clinique Deep Comfort Body Butter.... WOW!

En, een Clinique Superbalm Moisturizing Gloss!
Binnenkort kunnen jullie dus reviews van deze twee producten verwachten.
Graag zou ik van jullie willen weten of jullie Clinique producten gebruiken, en welke dan? Of dat jullie misschien behoefte hebben aan een review van een ander Clinique product? Misschien dat ik dan iets kan regelen...;-)

3 opmerkingen:

  1. Wat een cadeau zèg van Clinique, "mooie"producten! De Deep Comfort Body Butter gebruik ik zelf ook. Vooral in de winter na het douchen heeeeerlijk! Geeft een ongelooflijk comfortabel gevoel en een heerlijk aanvoelende huid! Van dat andere produkt, de Superbalm Moisturizing Gloss, kan ik helaas niets vertellen, want ik heb dat nog nooit gebruikt, wel jammer ziet er ook goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, leuk man! Misschien leuk om een review hierover te plaatsen?

    BeantwoordenVerwijderen