zaterdag 22 oktober 2011

Nails of the Week: Orly Pure Porcelain + China Glaze Crackle Broken Hearted

Hallo lieve blog-lezers, vandaag eindelijk weer eens een Nails of the Week! Deze manicure heb ik al weer een tijdje geleden gedragen, maar ik vond hem zo goed geslaagd, dat ik jullie de foto's niet wil onthouden. Hoewel crackle-nagellakken alweer op hun retour zijn, en het binnen nu en enkele weken bling bling GLITTER GLITTER en nog eens GLITTER zal zijn op nagellak-gebied, blijf ik crackle op mijn nagels gewoon hardstikke leuk vinden.

Als basis voor deze manicure gebruikte ik de Orly Pure Porcelain. Dit is een crème-kleurige nagellak met een roze gloed. Op de nagel zie je niks roze meer terug, maar is de kleur gewoon off-white. Zoals gewoonlijk bij Orly nagellakken smeerde deze lak perfect en lekker dun, geen bubbels, en dekkend in 2 lagen.

Aangezien ik dacht dat de Pure Porcelain heel licht roze van kleur zou zijn, besloot ik om hem te combineren met de hardroze crackle nagellak van China Glaze, Broken Hearted. Hoewel het resultaat superleuk is, zou ik de Pure Porcelain met elke lak uit de Crackle Glaze collectie van China Glaze kunnen combineren, aangezien de Pure Porcelain op de nagel off-white uitvalt. Dus in de toekomst zullen jullie op het blog de combinatie vinden van Pure Porcelain met zwarte crackle, lichtblauwe crackle, paarse crackle en grijze crackle. Juist op de bijna witte ondergrond kun je goed de kleur van de crackle-lak beoordelen.

In de periode dat ik deze manicure droeg, was het nog mooi weer, en hadden Kiki en Valentijn op een zondagmiddag zin om lekker met de stoepkrijt te klooien. Hoeveel lol kun je hebben met een doosje stoepkrijt van 1 euro? Was het bij Kiki vroeger maar een beetje krassen en lijntjes tekenen, nu is ze al zo groot dat ze een heus zelfportret kan tekenen. Jammer dat het de volgende dag ging regenen!

Voor swatches van de volgende combinaties, klik op de combinatie:
Felgeel met zwarte crackle

1 opmerking:

  1. Ziet er leuk uit! Ik heb het idee dat de crackle van China Glaze beter breekt dan die van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen