zaterdag 15 oktober 2011

Blaze nagellak ft. Kiki

Morgen zet ik een review op het blog van Blaze nagellak. Dit is een nagellak die van kleur verandert in de zon/UV-licht. Vandaag heb ik mooie foto's van mijn nagels gemaakt, binnenshuis en buiten, dus die kunnen jullie morgen allemaal bewonderen.
Kiki vond deze tover-nagellak zo leuk, dat ze haar nageltjes ook in deze kleur wilde. Gelijk een 'foto-reportage'gemaakt, die jullie hier kunnen aanschouwen. Op de foto's kunnen jullie in ieder geval zien wat voor kleur de nagellak binnenshuis heeft (morgen verschijnen grotere foto's met mijn eigen nagels). Mocht je al die foto's met Kiki maar niks vinden, dan moet je dit artikel maar snel overslaan, en op het artikel van morgen wachten. Ik vond de foto's wél leuk, maar ja, ik ben haar moeder, dus ik ben natuurlijk bevooroordeeld!

7 opmerkingen:

 1. Oh, wat een ontzettend leuke foto's van Kiki, maar ik ben dan ook de trotse Omamajam van haar, dus ook misschien bevooroordeeld en wat een mooie kleur zeg! Foto's en kleur TopTopTop!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de swatches op jou nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je nog zoal gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi ik vind je blaze nagellak heel mooi. ik bewonder je foto's en wil je graag een keer ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi anoniem ik ben het echt helemaal met je eens!

   Verwijderen
 5. hoi ik bewonder de mooie foto's van Kiki ik zal deze tips echt gaan gebruiken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kwam opeens op deze site en ik vind het heel mooi dus ik zou vragen of je tips kunt geven hoe je die mooie foto's maakt :)

  BeantwoordenVerwijderen