donderdag 31 maart 2011

Paaspedicure met Magnetic Sunny Spring, China Glaze Yellow Polka Dot Bikini of China Glaze Kiwi Cool-ada

Van 4 april t/m 21 april 2011 heb ik een leuke actie in de salon. Ik lak dan na een pedicure-behandeling, indien gewenst natuurlijk, de teennagels in een echte paaskleur. Voorwaarde is wel dat de klant gezonde teennagels heeft, en teenspreiders meeneemt of aanschaft bij mij. De klant kan kiezen uit 3 door mij geselecteerde paas-kleuren, te weten de Magnetic Sunny Spring, China Glaze Yellow Polka Dot Bikini of China Glaze Kiwi Cool-ada.
Zoals je kunt zien zijn dit 3 nagellakken die echt het paas-gevoel weerspiegelen!

Voor velen zal Magnetic een onbekend merk zijn, maar de nagelstylisten onder ons weten dat dit nederlandse merk onder leiding van Mey Liang uitstekende nagellakken en kunstnagelproducten levert. Ik heb zelf de manicure en gel-opleiding bij Magnetic in Soesterberg gevolgd en vind de producten een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Helaas doe ik in mijn salon geen extensies (nagelverlengingen) meer met gel omdat daar bij mijn pedicure- en manicureklanten geen vraag naar is. Wèl werk ik met Maniq voor nagelversteviging en sinds kort ook met Shellac (daarover binnenkort meer op dit blog). Een french pedicure zet ik met Gelacquer van Christrio.
Over deze nagellak, de Sunny Spring, kan ik kort zijn: een hoogglans geel-groene crème nagellak, die streeploos en zonder bubbeltjes opdroogt en dekt in 2-3 lagen.

De China Glaze Yellow Polka Dot Bikini is een nagellak voor de gevorderde gebruikster. Het is een fel-neon gele nagellak, echt paas-geel, maar het vergt wel wat ervaring om deze dekkend en zonder strepen aan te brengen. Mij lukt dit in 4 (!) lagen, maar een ander zou ook zomaar 8 lagen hiervoor nodig kunnen hebben. Zoals alle neon-lakjes droogt hij zeer snel, dus je kunt achterelkaar doorlakken. Ook heeft hij een matte finish, dus een topcoat is aan te raden.
Deze nagellak zal het leukste staan bij iemand met een getinte huidskleur.


De China Glaze Kiwi Cool-ada is een fel-neon groene nagellak, en net als de Yellow Polka Dot Bikini afkomstig uit de Poolside collectie Summer 2010. Hij dekt in 3-4 lagen en heeft ook een matte finish.

Ik heb de 3 kleuren ook nog even op een nagellak-wieltje voor jullie gezet:

De komende weken zal ik nog een aantal paasmanicures laten zien met andere geschikte nagellakken in de Nails of the Week. Denk aan een paasmanicure voor rock-chicks, een GO GREEN paasmanicure, en een paasmanicure met eenvoudige nail art.

Nabericht:
Inmiddels staat de paas-manicure van een rock-chick ook op het blog. Klik hier, als je een hele stoere paas-manicure wilt zien. En hij is heel makkelijk om zelf te doen!
Voor de GO GREEN paas-manicure, klik hier.

2 opmerkingen:

  1. Omamajam vindt de 3 paaskleuren heel mooi en "hip" geeft je echt een paas/voorjaarsgevoel. Leuk hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waar kun je china glaze in belgie kopen?

    BeantwoordenVerwijderen