zondag 27 maart 2011

The Body Shop: Love Your Body klantenkaart

Afgelopen week moesten Mr. BeautyTalkNL en ik in het centrum van Eindhoven zijn bij de notaris voor de overdracht van ons oude huis. Eindelijk zijn we van het huis af, gelukkig maar, want zo'n tweede hypotheek wordt na 2 jaar toch echt een blok aan je been.
We waren een beetje te vroeg, dus in de Heuvelgalerie nog even bij The Body Shop langsgegaan. Ik vind het altijd zo leuk om daar rond te neuzen. Uiteindelijk ook wat gekocht, én een klantenkaart aangeschaft.

Wat zit er in mijn tasje?

De Nutriganics Foaming Facial Wash, de Nutriganics Smoothing Day Cream, een proefje van de Nutriganics Night Cream en een proefje van de Vitamine E Body Butter.

De klantenkaart is 1 jaar geldig en kost 10 euro. Die 10 euro krijg je in de maand dat je jarig bent weer terug in de vorm van een cadeautje. Verder krijg je 10% korting op al je aankopen en kun je gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en sneak previews, de zgn. VIP-avonden.
Bij elke vierde aankoop van 20 euro of meer mag je gratis iets uitzoeken voor 10 euro, en bij elke achtste aankoop van 20 euro of meer mag je gratis iets uitzoeken voor 15 euro of meer.


Als je afentoe eens wat koopt bij The Body Shop, dan zou ik niet inzien waarom je NIET zo'n klantenkaart zou aanschaffen, want hoeveel of hoe weinig je ook koopt, het levert je ALTIJD geld en gratis producten op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten