woensdag 16 maart 2011

Nails of the Week: China Glaze Calypso Blue + Golden Rose Scale Effect 11

Vandaag laat ik jullie hele mooie nagels zien, echt geweldig gaaf!
Enige tijd geleden heb ik een aantal Golden Rose Scale Effect nagellakjes aangeschaft. Welke precies en wat voor effecten ze geven, kun je hier nog eens nalezen.

Wat heb ik deze keer gedaan: ik heb over een donkerblauwe nagellak de Golden Rose Scale Effect 11 aangebracht.
Na het aanbrengen van de base coat heb ik mijn nagels gelakt met China Glaze Calypso Blue, een hele donkerblauwe crèmelak. Hij dekt nét niet helemaal in 1 laagje, maar omdat ik nu de Scale Effect eroverheen aanbreng, heb ik het hierbij gelaten. Zou ik alleen de Calypso Blue dragen, dan zou ik hem wel 2 lagen smeren voor volledige egale dekking.
De lak is vrij dun, geen belletjes als hij is opgedroogd, dus dat is fijn. Ik vond hem niet super glanzen, maar goed, de Scale Effect en een top coat gaan er nog overheen...

Golden Rose Scale Effect 11 zit in een roze basis. Daar zie je niks meer van als je het op de donkerblauwe lak smeert. De kleur van de flakes is niet heel goed te zien, zo in het flesje.
De lak is erg dik; dit komt natuurlijk omdat het barstensvol flakes zit. De flakes verdelen mooi over de gehele nagel. Een top coat moet er hierna nog wel overheen, want anders voelen je nagels erg hobbelig.

Op deze foto zie je heel goed dat de kleur van de flakes blauw en groen zijn. Dus ook op een donkergroene nagellak zal de Golden Rose Scale Effect 11 goed staan!Nog een laatste foto:
Vinden jullie mijn nagels ook mooi? En als je zelf de Golden Rose Scale Effect 11 hebt, met welke lak combineren jullie die dan?

1 opmerking:

  1. Ik vind de nagellak heftig, maar heel mooi en strak. Leuk voor voorjaar en/of zomer met die glittertjes erin. Omamajam

    BeantwoordenVerwijderen