donderdag 8 december 2011

Chanel nagellak Le Vernis Blue Rebel

Hallo lieve blog-volgers! Vandaag wil ik jullie laten zien swatches van de laatste nagellak van de Les Jeans de Chanel nagellak collectie. Eerder waren Blue Boy en Coco Blue aan de beurt, en nu dan de donkerste blauw van alledrie, de Blue Rebel.

Zoals jullie kunnen zien is het een erg mooie donkerblauwe crèmekleur. Bij sommige donkerblauwe nagellakken is de kleur zo donker, dat het bijna zwart lijkt. Echter, deze lak is ontegenzeggelijk blauw. Bij zo'n donkere kleur moet je extra voorzichtig zijn met lakken, dat je niet in de nagelriemen lakt, want dat krijg je dan héél moeilijk weg bij het clean-uppen. Met clean-up bedoel ik het verwijderen van nagellak op je huid en het straktrekken van de lakranden bij de nagelriemen en evt. zijwallen. Als je niet begrijpt wat ik bedoel, houd dan het blog in de gaten, want in het volgende artikel "Nagels lakken, zo doe ík dat" ga ik hier nader op in.

Zoals de andere twee lakken uit deze nagellakcollectie, smeert deze lak heerlijk dun uit. Ik had 2 laagjes nodig om volledige dekking te verkrijgen.

Hoewel deze kleur lak onderdeel is van de herfst-najaars nagellakcollectie van Chanel, zou m.i. deze lak ook in de lente of zomer niet misstaan. Je ziet hem hier gecombineerd met mijn lievelingsoutfit van afgelopen zomer, een witte linnen broek met redelijk strak donkerblauw t-shirt. Ik zie al helemaal voor me dat mijn teennagels en handnagels dan met Blue Rebel gelakt zijn, en volgens mij staat dat juist heel erg chique!

4 opmerkingen:

  1. Mijn vriendin Gladys zal dit kleurtje absoluut top vinden! En ik moet zeggen ik vind het ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een goed geschreven blog en de kleur vind ik geweldig maar dat is niet zo vreemd want blauw is mijn favoriete kleur.!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze is gebombardeerd op de wishlist samen met coco blue, Love, love ,loooove chanel!

    BeantwoordenVerwijderen