donderdag 1 december 2011

Clinique Deep Comfort Body Butter

Het weer wordt kouder, de verwarming staat aan,
Je huid gaat trekken en wordt schilferig,
Dus tijd om aan een voedende bodycrème te gaan!

Tussen de Sinterklaasgedichten door schrijf ik deze review voor jullie, en jullie zien, ongemerkt rijm ik gewoon lekker verder!

Vandaag wil ik met jullie bespreken de Clinique Deep Comfort Body Butter. Het zit in een hele grote pot van 200 ml en heeft net als alle andere Clinique-producten die kenmerkende 'zilveren' deksel. In de winkel kost deze bodycrème 34,45 euro.

Allergy Tested. 100% Fragrance Free.
Discover a comforting experience for the whole body.
Butter-rich. Intensively replenishing. Wraps dryness-prone spots and the body all over in soothing, penetrating moisture.


Een uitgebreide ingrediëntenlijst staat op de onderkant van de pot. Dubbelklik op de foto als je het wilt lezen... Mocht je dus voor bepaalde bestanddelen allergisch zijn, dan zie je snel genoeg of je dit product kunt gebruiken of niet. Het is echter bekend van Clinique, dat juist omdat hun producten geen geurstoffen bevatten, en door hun keuze van de ingrediënten, Clinique door heel veel mensen met allergieën wordt verdragen.

Als je de pot voor het eerst opent, dan zie je aan de binnenkant nog een soort dekseltje. Dit voorkomt dat er bodycrème in de zilveren deksel gaat lopen bij transport van de pot. Je kunt dat binnenste dekseltje thuis natuurlijk gewoon verwijderen...
De bodycrème is lichtgeel van kleur en de consistentie is eigenlijk inderdaad net als boter, dus body BUTTER is wel een goeie naam. Het ruikt werkelijk naar niks; wil je toch lekker ruiken dan kun je gewoon parfum of Eau de Toilette spuiten, geen probleem. Hoewel de consistentie dus stevig is, smeert 'ie toch soepel uit. Je hebt maar een beetje nodig. Je huid voelt gevoed aan, zonder plakkerig te zijn.
Ik smeer deze body butter nu elke ochtend op mijn onderbenen en armen, en ik denk dat ik de hele winter met deze pot toe kan. Verder vind ik de verpakkingen van Clinique helemaal mijn stijl, minimalistisch en strak. Staat goed in mijn nieuwe badkamer!

3 opmerkingen:

  1. Leuke review. Alleen deze is boven mijn budget.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb goede ervaringen met Clinique. Kocht ze vroeger ook wel in Amerika toen ik daar nog vaak heen ging. Is daar een stuk goedkoper.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Alleen ben ik meer van het zelf maken...

    BeantwoordenVerwijderen