zaterdag 17 december 2011

HEMA Shimmering Face and Body Powder

Over ruim een week is het weer kerst, en daarom zullen jullie de komende dagen een aantal artikelen voorbij zien komen die allemaal het thema 'kerst' hebben.
We trappen af met de HEMA Shimmering Face and Body Powder, die nu te koop is bij alle HEMA filialen voor slechts 8 euro!

Het zit in een schattige verpakking met ballonverstuiver.

Er zit een zwart beschermdopje op, en als je dat verwijdert, ziet het er zo uit. Nogmaals erg feestelijk en ik heb zin om het te proberen!

Voor het beste resultaat merk ik dat de ballon het best de poeder verstuift in een bepaalde positie. Ik kan me zo voorstellen dat dit geen probleem is als je dit op je decolleté wilt verstuiven. Dan houd je met je ene hand het flesje vast, en met de andere hand houd je de ballon in die bepaalde positie en spuit je er lustig op los.
Voor dit artikel wilde ik de poeder op mijn onderarm verstuiven. Dit betekent dat ik met 1 hand het flesje moest vasthouden en tegelijkertijd moest knijpen in de ballon. Hierdoor ging het verstuiven wat moeilijker omdat ik de ballon niet in de positie kreeg waarin hij het best verstuift. Desondanks is het natuurlijk wel gelukt. Wat ik verder nog kan aanraden is het flesje op enige afstand te houden van het te bepoederen huidoppervlak, zodat je een gelijkmatiger resultaat krijgt.
Het effect is ronduit leuk! Subtiel maar toch duidelijk aanwezig. Een mooie zilveren glans, die ik helaas niet goed gefotografeerd kreeg. In het echt zoveel mooier!

Hier nog een close-up, die helaas ook niet helemaal goed weergeeft hoe het in het echt eruitziet. In het echt zoveel leuker! Ik kan deze poeder echt aanraden. Dit is de zilveren variant, maar ik heb bij de plaatselijke HEMA ook een gouden variant zien liggen. Zelf zou ik hem niet zo snel in mijn gezicht spuiten. In mijn gezicht breng ik poeder toch liever met een poederkwast aan. Op mijn decolleté, armen en onderbenen zie ik mezelf dit poeder wel gebruiken. En dan nog het allerlaatste wat ik erover wil zeggen, het is ook weer makkelijk te verwijderen. Een beetje wrijven en vegen (of douchen) en weg is het!

2 opmerkingen:

  1. I want HEMA Shimmering Face and Body Powder 1 bottle.
    You think I'm in Thailand. You can send it to me and I will send the money to.

    BeantwoordenVerwijderen