zaterdag 3 september 2011

Nails of the Week: OPI Planks a Lot + OPI Silver Shatter


Onlangs kocht ik de complete OPI Pirates of the Caribbean collectie, en vandaag kunnen jullie de eerste swatches zien. De hele collectie bestaat uit zachte, 'zanderige' kleurtjes. Echt prachtig. Het zijn trouwens de eerste OPI-lakjes voor mij. Trouwe blogvolgers weten, dat ik voornamelijk lakjes heb van China Glaze en Orly. Meestal vind ik de OPI nagellakcollecties wat saai/conservatief, maar misschien veranderen ze hun tactiek, want over niet al te lange tijd brengen ze een Muppets Glitter collectie uit, en die MOET ik zeker hebben (net als de Eye Candy (glitter)collectie van China Glaze en de Luxeffects (glitter/flakie)collectie van Essie haha)! Ik voorspel jullie, waren de crackle-lakken de mode-hit van het afgelopen jaar, volgend jaar is het BLING BLING met glitter- en effect nagellakken/topcoats! Ik kan niet wachten...


OPI Planks a Lot is een 'dusty' paarse kleur, echt mooi, hoewel ik denk dat bij mijn ietwat bruine huidskleur, de wat lichtere kleuren uit deze collectie mij beter zullen staan.
Het lakkwastje is breed, dat is wat mij betreft niet echt nodig. Vooral bij mijn pinkies is zo'n breed kwastje best vervelend. Het zal wel wennen zijn, sommige mensen zweren bij het kwastje van OPI, maar het maakt mij niets uit.


Wel bijzonder zo'n zilveren crackle lak. Binnen enkele seconden ontstaat het effect al. Je hoeft geen nail artist te zijn om dit te kunnen, je hoeft niet eens voorzichtig te doen, hups erop tjak tjak, en klaar is kees. Nog wel even een gewone topcoat eroverheen.

Mijn schoonvader maakt voor de plaatselijke KIA-dealer een reclamefilmpje voor in de showroom. Hij kwam op YouTube dit filmpje tegen. Ongelooflijk, wat een werk! Volgens hem wordt per verkochte auto 1000 euro besteed aan reclame, tja dan kun je wel dit soort gekkigheden doen!


Heb je deze swatches al gezien?
Felgeel met zwarte crackle
1 opmerking:

  1. Weer een goed en duidelijk verhaal. Wat een ontzettend leuk filmpje van de nagel-reclame van KIA. Leuk dat je dat er in hebt gezet, kan iedereen het zien, anders word het bijna nooit bekeken

    BeantwoordenVerwijderen