zaterdag 27 augustus 2011

Miss Moneypenny armbandjes


Al jaren verkoop ik in de salon armbandjes van het merk Miss Moneypenny. Ikzelf ben gek op armbandjes, en het leuke van een eigen salon hebben is natuurlijk dat je kunt verkopen wat je wilt. Niks leuker dan elk najaar in de groothandel op zoek gaan naar de leukste armbandjes, volgens de laatste mode. De prijzen van de armbandjes houd ik zo laag mogelijk om een zo groot mogelijke doorloop te hebben. U zult verbaasd staan van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!


In de maand september 2011 kunt u met een aantrekkelijke actie kennismaken met de armbandjes van Miss Moneypenny. Als u een armbandje aanschaft (er zijn al armbandjes voor 3,75 euro!), krijgt u een voetmassage van ca. 10 minuten t.w.v. 6,50 euro kado!
Hieronder volgen afbeeldingen van de huidige collectie; de prijskaartjes staan ook op de foto. Wilt u een armbandje beter bekijken, dan kunt u dubbelklikken op de desbetreffende foto. Tot ziens bij PedicureENZO!


1 opmerking:

  1. Zelf draag ik de armbandjes van Miss Monneypenny ook. Bij iedere kleur outfit heb ik een armbandje waar dezelfde kleur in voorkomt. Voor de prijs hoef je het niet te laten om er leuk uit te zien en up-to-date!!

    BeantwoordenVerwijderen