zondag 25 september 2011

Halloween manicure met China Glaze

Volgende maand, en wel om precies te zijn op 31 oktober, is het weer Halloween. Hoewel dit natuurlijk een echt amerikaans feest is, zijn de speciale Halloween-producten vaak ook in Nederland te koop. Ook dit jaar komt China Glaze met een speciale Halloween-nagellakcollectie, maar eigenlijk vind ik daarvan alleen de Haunting (een zwarte nagellak met zilveren glitter) en de Near Dark (heel donkergroen) interessant. Om nu alleen deze 2 nagellakjes te kopen is wat overdreven, want door de verzendkosten worden de kosten per flesje dan best wel hoog.
Verleden jaar echter heb ik de Halloween-collectie van China Glaze wel aangeschaft, omdat ik het zulke leuke kleurtjes vond. Op de foto zie je van links naar rechts: Ick-A-Bod-Y, Mummy May I en Zombie Zest.

Ick-A-Bod-Y is een hele donkergroene nagellak (een 'jelly'-basis) barstensvol oranje glitters. Zelfs na aanbrengen van een topcoat voelt de lak hobbelig aan. Wil je dit niet, dan heb je waarschijnlijk meerdere lagen topcoat nodig om een glad eindresultaat te verkrijgen.

Mummy May I is een hele donkerpaarse, bijna zwarte, lak (ook een 'jelly'-basis) met paarse glitters. Ook deze lak voelt wat hobbelig aan na het aanbrengen van een topcoat, maar minder erg dan de Ick-A-Bod-Y.

Mijn persoonlijke favoriet is de Zombie Zest, een mosgroene nagellak (wederom een 'jelly'-basis) met gouden glitters. Als het zonlicht op deze lak schijnt is hij zooo mooi, dan geeft hij bijna licht. Hij is na aanbrengen van de topcoat helemaal glad en hoogglanzend. Ik heb hem vorig jaar met Halloween gedragen en ik bleef naar mijn nagels staren. Ook dit jaar ga ik hem zeker met Halloween weer opdoen, dan zal ik er foto's van maken en op het blog zetten. Inmiddels heb ik een twee-tal dupes van de Zombie Zest in mijn bezit, dat zijn Zoya Edyta en Orly It's not Rocket Science.

Ik heb de drie kleuren op een nagellakwieltje aangebracht. Welke kleur is jullie favoriet? En hebben jullie dit jaar wel speciale Halloween-nagellak aangeschaft?

Gedurende de hele maand oktober 2011 heb ik in de salon de volgende Halloween-actie: een Halloween-manicure (vijlen + lakken) met één van bovenstaande lakjes + Oriflame Revelation mascara (om de Halloween-look helemaal mee af te maken) samen voor slechts 12,50 euro!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de Mummy May I erg mooi. Maar ja paars is dan ook mijn lievelingskleur. Echt een super leuke actie die je hebt in je salon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groen is mijn lievelingskleur, vandaar dat ik de Zombie Zest zo mooi vind!

    BeantwoordenVerwijderen