zondag 18 september 2011

Nails of the Week: Herome W.I.C. Essaouira

Hallo lieve blog-lezers, vandaag weer een lakje wat ik droeg tijdens mijn vakantie in Bella Italia. Het is weer een lakje van Herome, uit de Zomer 2011 Marokko-collectie. Het is een mintgroene kleur, genaamd Essaouira. In het artikel van de Herome W.I.C. Tanger heb ik jullie al verteld, dat de rondreis jaren geleden met Mr. BeautyTalkNL, door Marokko, eigenlijk best wel saai was. Het enige leuke stadje was de badplaats Essaouira, waarschijnlijk omdat het zo westers was, en helemaal niet marokkaans aandeed haha!

Eens kijken wat Herome te vertellen heeft over deze kleur:
The Windy City
Witgewassen huizen met blauw-accenten, altijd en overal wind, dat zijn de kernmerken van Essaouira. Deze stad heeft als bijnaam ‘the Windy City’ en is bij uitstek het paradijs voor (kite)sufers. De natuur speelt een grote rol in deze stad en daarom ontvangt Essaouira een frisse groene W.I.C. kleur. Groen is terug te zien in de zomerkleding en de hippe, frisse W.I.C. Essaouira is de ‘match’ op de nagels!De kleur lijkt op de foto's grijsgroen. Dit komt niet overeen met de werkelijkheid. Ik weet niet hoe het komt, misschien omdat ik de foto's redelijk in de schaduw heb gemaakt. De kleur is veel frisser, gewoon (mint)groen. Het is een hele mooie kleur; past goed bij mijn huidskleur. De lak was redelijk dik, en dan met dat redelijk grote kwastje vond ik het moeilijk de lak goed gedoseerd op de nagels te krijgen. Ik had op mijn vakantie niet mijn clean-up brush mee om het geheel netjes af te werken, dus helemaal perfect is het niet bij de nagelriemen. De lak bleef goed zitten, zonder chippen. Na een week heb ik hem verwijderd i.v.m. de uitgroei.

Hier nog een foto van Valentijn en Christian in het babybadje voor onze bungalow. Het badje kocht ik bij Baby Walz en was van uitstekende, stevige kwaliteit. De speciale zwarte bodem zou het water verwarmen, en inderdaad, de volgende dag was het water echt warm! Jammer alleen dat Christian op een gegeven moment de gewoonte ontwikkelde om te gaan poepen als hij in het badje zat (gewoon door zijn zwemluier heen!). Moesten we nog bijna elke dag het badje schoonmaken en nieuw water indoen. Zonde...

Swatches van de andere kleuren uit de Marokko-collectie:
Herome W.I.C. Tanger

3 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor je reactie. Zouden meer mensen moeten doen haha! Altijd leuk om te merken dat mijn blog gelezen wordt. Tot de volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen