zaterdag 11 februari 2012

Chanel nagellak collectie lente 2012

Afgelopen woensdag 8 februari was ik uitgenodigd voor de press-release van de nieuwe Chanel nagellak collectie lente 2012. Dit was heel leuk om mee te maken, en ik zal jullie hierover berichten met vele leuke foto's in een volgend artikel!
Vandaag wil ik het echter hebben over de drie nieuwe kleuren zelf, want daar zitten jullie natuurlijk met smart op te wachten! In de komende 3 weken zal ik de kleuren afzonderlijk voor jullie swatchen, maar hier alvast een voorproefje.

Geinspireerd door het verrassende karakter van het meest onvoorspelbare seizoen, heeft Peter Philips voor Le Vernis drie tinten nagellak ontworpen die de namen van de lentemaanden dragen. Dit trio weerspiegelt de gevoelens die de mooie dagen oproepen.

APRIL
het zeer heldere donkerrood van wilde vruchten

MAY
intens roze, de universele gelukstint

JUNE
pastelabrikoos, als een voorproefje voor de zomer

Ik heb de kleuren alvast op een nagellakwieltje voor jullie geswatched.
Van links naar rechts: April, May, June.
Het hangt erg van je huidskleur af welk van de drie goed bij je zal staan. Ik heb ze natuurlijk al alledrie bij mezelf op gezien, en ik kan jullie zeggen dat, met mijn lichtbruine huidskleur, voor mij April de favoriet is.
Wat vinden jullie een mooi kleurtje?

Voor de Les Jeans de Chanel nagellak collectie, klik hier.

1 opmerking:

  1. Leuk zeg zo'n evenement! Mooie kleuren, chique maar niet saai. Ik ben benieuwd naar de verdere verslagen, maar maak ons niet al te jaloers met dit soort uitstapjes, hè.

    BeantwoordenVerwijderen