woensdag 15 februari 2012

Press-release Chanel nagellak collectie lente 2012

Afgelopen woensdag 8 februari was het dan zover.
Ik was uitgenodigd door Chanel voor een Masterclass 'Perfecte Nagels' en daarnaast zou ik dan ook kennismaken met de 3 nieuwe lente-nagellakkleuren April, May en June.
Het evenement vond plaats in een mooie fotostudio in de Jordaan te Amsterdam. De hele ochtend werden er door Chanel journalisten en bloggers ontvangen en 's middags zouden er ook nog 85 Glamour-lezeressen in de watten worden gelegd.

Bij binnenkomst kregen we een vrolijk drankje aangeboden....

.... en cupcakes in de kleuren van de nagellakken April, May en June, gemaakt door een amsterdamse banketbakker. So cute!

Cupcakes 'April'

Cupcakes 'May'

Cupcakes 'June'

De ontvangst in de fotostudio. De dames van Chanel allemaal in het zwart. Ook goed te zien zijn de werktafeltjes waar de gasten een Chanel-manicure krijgen.

Foto vanuit andere hoek genomen. Aan de muur grote foto's die ook in het blad Glamour hebben gestaan. Als gast kon je stemmen op de foto die je het mooist vond.

Ik vond de foto in het midden het mooist!

Alles zag er zo smaakvol uit. De fotostudio helemaal wit, de werktafels wit, en de displays van Chanel zwart en de kleding van de Chanel-mensen ook zwart. Echt chique en gaaf om mee te maken om in zo'n omgeving te verkeren!

Het werktafeltje waar ik mijn Chanel-manicure heb gekregen.

De manicure-benodigdheden mooi uitgestald.

We gaan beginnen! Ik word geholpen door Magalie. Hier zijn we aan het discussieren in welke kleur we mijn nagels zullen lakken. Ik wilde ze eigenlijk in de kleur May (roze), maar toen kwamen we op het idee om alle drie de kleuren van de nieuwe lente-collectie te gebruiken. Magalie is nu aan het bedenken welke vinger welke kleur, en linkerhand niet hetzelfde als rechterhand, want dan is het weer te symmetrisch haha!

Mijn handjes zijn er klaar voor! Op de voorgrond de flesjes nagellak, in de volgorde April, June, May.

Eerst worden mijn handen verzorgd met de luxe handcrème van Chanel. Vervolgens worden mijn nagels ontvet met de nagellakremover van Chanel.

De manicure-producten van Chanel:
Luxe anti-aging handcrème 49 euro,
Nagellakremover 16 euro,
Basecoat/ridgefiller/topcoat 23 euro,
Nagellak Le Vernis 22,50 euro.

Magalie aan het werk...
Het resultaat: superleuke lente-nagels, om je vingers bij af te likken! Eerlijk gezegd, ik vind al die verschillende kleurtjes niet eens misstaan. Voordeel is dat je alle kleuren tegelijk kunt gebruiken.
Ik vond de April bij mijn huidskleur trouwens het beste staan.

Al met al een geweldig leuke ochtend gehad, in een mooie ambiance. Ook vond ik het erg leuk om de Chanel-mensen eens in het echt te ontmoeten. Allemaal zo vriendelijk en gastvrij. Dus bij deze nogmaals hartelijk dank voor de uitnodiging!

Wil je de nieuwe lente-collectie nagellak 2012 van Chanel wat beter bekijken, klik dan hier.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verslag van je Chanel-dag vorige week. Het ziet er allemaal gelikt uit, goede promotie van de nieuwe kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik ben wel een beetje jaloers. Ik moet ook maar een blog beginnen, maar ik kan echt niet zo leuk schrijven als jij. Ik lees jouw blog altijd met veel plezier. Ik hoop dat je die Chanel kleuren snel nog verder gaat bespreken, want ik vind ze op het eerste gezicht erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen