zondag 18 maart 2012

Chanel nagellak Le Vernis May

Vandaag wil ik jullie het 2e lakje laten zien uit de Chanel nagellak collectie lente 2012. Hij heet May, en heeft volgens Chanel een intens roze kleur, de universele gelukstint.
De lak heeft natuurlijk de typische Chanel-consistentie, lekker dun, heerlijk! Hij dekt in 3 lagen. Ik werkte de lak af met een topcoat voor een superglanzend resultaat. Het lijkt wel of ik kunstnagels draag!
Ik vind de kleur neigen naar oudroze en supermooi! Eigenlijk veel mooier dan ik had verwacht! Als je niet van roze nagellak houdt, zou je toch deze eens moeten proberen; ik weet zeker dat je je mening dan zult herzien.
De lak kost 22,50 euro en is bij de betere parfumerie te verkrijgen. Je krijgt hem mee in een mooi chique zwart doosje.
De lak bevat niet de schadelijke kankerverwekkende stoffen formaldehyde, toluene en DBP. Fijn!
Je kunt me ook op twitter volgen onder de naam @PedicureENZO. Je blijft dan op de hoogte over de nieuwste blog-entries, en ook over mijn privéleven twitter ik een boel. Toen ik wist dat ik deze kleur zou opdoen, heb ik deze foto getweet met daarbij het volgende gedichtje: Morgenavond mag Chanel May mijn nagels sieren, En kunnen we dus haar geboorte op mijn blog vieren. Ik mag a.s. zondag als scheidsrechter op een zwemwedstrijd fungeren, Dus ik zal Chanel May ook maar op mijn teennagels smeren. Dan hoef ik mij op de badrand in mijn Havaianas niet te schamen, Want dan sta ik daar als een echte dame!
Vandaag was die zwemwedstrijd dus, en ik heb deze kleding aangetrokken. Een donkerblauwe zomerspijkerbroek en een t-shirt in preciés dezelfde kleur als Chanel May. Wel toevallig dat ik een dergelijk shirtje in mijn bezit heb! Dus ik zag er tiptop uit in het zwembad ;-)
Dit was mijn taak tijdens de zwemwedstrijd. Ik moest zitten op dat witte plastic stoeltje naast het bad, en bij een valse start moest ik snel die lijn laten zakken in het water. Dit om te voorkomen dat zwemmers doorzwemmen bij een valse start. Tijdens de 2 uur durende wedstrijd heb ik, denk ik, het lijntje 5x moeten laten zakken. Dus je begrijpt, ik had een zware taak!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur zeg. Ik ben niet van het baby-roze (die tijd heb ik wel gehad, haha), maar dit is net even anders. Leuk om gelijk even te kunnen showen in het zwembad.
  Die nagellak van Chanel is, ook gezien jouw eerdere review, wel heel goed spul zeg. Ik denk niet dat ik me kan beheersen als ik in een parfumerie kom. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur!! Krijg er helemaal een geweldig voorjaarsgevoel bij en ik word er erg blij van! Het verhaal was weeral goed en bondig en dat is heel goed, want dat maakt mensen nieuwsgierig naar de Chanel-lakken. Ook het gedeelte over het zwembad was leuk met goede foto's en wat geweldig was de kleur overeenkomst van nagels met T-shirt!! Ga zo door!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat roze vind ik wel heel mooi hoor. Vroeger was het alleen maar rood/roze/oranje (met of zonder parelmoer als extra glans) voor nagellakkleuren. Nu veel meer kleurenkeuzes te maken. Maar je ziet, dat roze doet het toch nog steeds goed!

  BeantwoordenVerwijderen