maandag 2 mei 2011

KOH nagellak


Laatst kreeg ik van mijn schoonmoeder 2 pakjes. Ik was niet jarig of iets dergelijks; ik kreeg het zomaar! Aan het pakpapier kon ik al zien dat het van een Beverwijkse parfumerie was, dus ik was benieuwd!

Eenmaal opengemaakt bleek het een aantal nagellakjes te zijn van KOH. Ik kende dit merk wel van horen en zeggen, maar zelf had ik totdantoe geen lakje ervan.

Dit zwarte doosje bevat de Calcium Nail Whitener. Eronder in kleine lettertjes 1 Step French Manicure, White Tips, Pink Nails. Zou het misschien ongeveer hetzelfde zijn als de Magnetic White Knight? Die gebruik ik vaak bij manicure-klanten die hun nagels blank gelakt willen hebben. Ook de White Knight maakt het roze van het nagelbed wat rozer en het wit witter. Interessant, ben benieuwd of er een verschil tussen die twee is!

In het zwarte doosje zit een donkerbruin leren etui.
De achterkant van het etui is mooi doorgestikt...
Als je het etui openmaakt zit het flesje Calcium Nail Whitener er in, en ook een klein make-up spiegeltje. Handig én leuk, b.v. in je beautycase als je op vakantie gaat!

Zoals je kunt zien is de Calcium Nail Whitener lichtroze van kleur.
Hier zie je de mooie vorm van het flesje en de lange ranke dop (houdt prettig vast bij het lakken!)
Het andere pakje bestond uit een goudkleurig kartonnen etui. 

Ook dit etui bevatte een make-up spiegel én 3 supergave lakjes!

Een mintgroen crèmelakje (echt een leuke lente-kleur), een blauwe lak met paarse shimmer (doet me een beetje aan lavendelkleur denken), en een zilveren glitterlak met groene en blauwe flakes. Wat me opvalt is dat de kleuren geen naam of nummer hebben. Er zit geen stickertje op de onderkant. Als ik op de website kijk van KOH, dan hebben ze volgens mij dus wel een naam. Ik kom er echter niet achter hoe deze lakjes nu heten! Dus als de firma KOH dit leest, dan adviseer ik ze om hun nagellakflesjes te labelen!

Het mintgroene crèmelakje, erg hippe kleur!

De lavendelkleurige shimmerlak, een lekker frisse kleur.

Het flake-lakje. Donker van kleur, maar ik denk dat dit van de zomer heel leuk zal staan op de tenen. En in de herfst en winter kan deze natuurlijk goed op de handen.
In de komende tijd zal ik de verschillende lakjes opdoen, en daar een artikeltje over schrijven en op het blog zetten.
Nog 1 tip voor KOH (als ze dit lezen): de displays in de Douglas van KOH (en ook van Herome trouwens) zien er NIET uit. Stoffig, vies, ik heb bij 1 Douglas zelfs gezien dat de KOH flesjes op hun kop staan in de display (hoeven de verkoopsters niet elke dag te schudden?). Echt, als ik de baas was van KOH dan zou ik iemand in dienst nemen die alle displays in alle winkels eens schoonmaakt en netjes maakt. De lakken van KOH zijn niet goedkoop, en dan verwacht je toch een nette display en frisse schone flesjes!
Als je je trouwens afvraagt, wat een leuke manicure ik draag op bovenstaande foto's, klik dan hier.


Nabericht:
De mintgroene nagellak heb ik inmiddels uitgeprobeerd. Het resultaat lees je hier.
Nieuwsgierig naar de Calcium Nail Whitener? Klik hier.
Voor swatches van KOH Steel 206, klik hier.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk stukje over die nagellakjes. Volgende keer wil ik wel eens een keer blauw op mijn vingernagels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel goed en helder stukje over de Koh-nagellak. Ook de speciale verpakking nodigt erg uit om cadeau te doen. en de kleuren nodigen erg uit om op de nagels gebruikt te worden. Leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen