zondag 22 mei 2011

Gliss Kur Oil Nutritive Wonder-Serum-Spray

Enige tijd geleden deed ik met mijn dochtertje Kiki een test, waarbij wij 3 Anti-Klit Sprays van Gliss Kur testten op hun werkzaamheid. Het verslag hiervan bestaat uit 2 delen: Part One en Part Two. Zoals je in Part One hebt kunnen zien, is het haar van Kiki, als ze 's ochtends uit bed komt, extreem klitterig.
Blijkbaar vielen deze twee artikeltjes goed in de smaak bij Gliss Kur, want ik kreeg van hen het verzoek of ik ook eens met Kiki de nieuwe Wonder-Serum-Spray wilde testen, zodat ik onze bevindingen ook op het blog kon zetten. Ik kreeg de Oil Nutritive variant toegestuurd, omdat deze soort ook de Anti-Klit Spray test had gewonnen.

De Wonder-Serum-Spray kun je elke dag gebruiken als een Anti-Klit Spray, maar ook als spray/verzorging tussendoor. Het wordt speciaal geadviseerd voor lang haar dat gevoelig is voor gespleten punten en klitten. De formule met 7 voedende oliën herstelt en verzorgt het haar intensief zoals een serum, maar is daarnaast zo licht als een spray.
Net zoals bij de Anti-Klit Spray test spoot ik 10 pompjes in Kiki's klitterige haar, en namen we daarna de tijd op hoelang het duurde voordat Kiki haar haar mooi glad had geborsteld. Het resultaat: na 40 seconden was haar haar mooi glad, dat is dus nog 5 seconden sneller dan met de Oil  Nutritive Anti-Klit Spray! Het Wonder-Serum ruikt net als de Anti-Klit Spray heerlijk naar sinaasappel-mango. Ik denk zelfs dat de geur nog wat sterker is dan bij de Anti-Klit Spray, maar dat geeft niks, het ruikt heerlijk.
Wel heb ik het idee dat de concentratie oliën hoger is in het Wonder-Serum want Kiki's haar zag er toch wat vettig uit, vlak na het borstelen. In de loop van de dag verdwijnt dat vettige dan toch weer (wordt het opgenomen door het haar of verdampt het?) want het is me niet opgevallen dat ze 's middags daar nog last van had. Dit bedoel ik niet slecht hoor, want Kiki's haar is heel droog, en met de gewone Anti-Klit Spray is haar haar wel klitvrij te krijgen, maar dan is het nog wel steeds heel droog en statisch. En dat is dus met het Wonder-Serum niet het geval.
We hebben het Wonder-Serum ook als verzorging tussendoor gebruikt. Hier zie je Kiki nadat ze in het zwembadje in het zonnetje heeft gezwommen. Haar haar heeft ze natuurlijk op laten drogen.

Het is gelukkig minder klitterig dan als ze uit bed komt!

De klitten vallen voor Kiki's doen reuze mee, maar het is wel droog.
Nu 10 pompjes Wonder-Serum op haar haar gesprayed.

Je ziet dat het haar er wat vettig uit komt te zien vlak na het insprayen.

Hier zie je dat ook, maar dat vettige verdwijnt in de loop van de dag.

Conclusie:
  • Het Wonder-Serum werkt sneller, ruikt sterker en is vetter dan de Anti-Klit Spray. Ideaal voor mensen/kinderen met droog en klitterig haar!
  • Het Wonder-Serum is zuinig in gebruik. Kiki doet ongeveer 3 maanden met een fles.
  • Ik had nog 2 Anti-Klit Sprays liggen, maar Kiki wil nu steeds het Wonder-Serum gebruiken. Het is dus echt prettiger in gebruik, en zelfs een kind van 7 heeft dat door.

2 opmerkingen:

  1. Weer een goed geformuleerde en duidelijke uitleg. Heel goed!!! Leuk hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is misschien wat vettig doordat je het op droog haar aanbrengt. het advies is om het serum aan te brengen op handdoekdroog/vochtig haar.

    BeantwoordenVerwijderen