maandag 11 april 2011

Everything You Always Wanted To Know About Shellac, but were afraid to ask: What is Shellac?

Het was de bedoeling dat ik vandaag een GO GREEN paasmanicure aan jullie zou showen. Echter, de Shellac flesjes staan op mijn manicure werktafel me smekend aan te kijken of ik ze alsjeblieft wil gebruiken. Tja, en eigenlijk was ik ook gewoon heel benieuwd hoe een Shellac manicure mij zou staan. Het resultaat laat ik jullie een volgende keer zien; ik kan jullie wel zeggen dat ik er zeer tevreden mee ben. Mijn nagels zien er superglanzend, glad en stevig uit...
Voordat ik jullie dus foto's ga laten zien van mijn mooie nageltjes, dacht ik dat het handig zou zijn om jullie eerst duidelijk te maken wat Shellac nu precies is. Ik kan wel een heel verhaal typen, maar in het volgende promo-filmpje van CND wordt alles verteld wat je wilt weten.


Hoe kom ik trouwens op die leuke titel van dit verhaal? Ik ben natuurlijk al van een wat oudere generatie, maar je had vroeger een film van Woody Allen genaamd.... nou, bekijk de ingekorte versie maar met daarin de leukste en meest hilarische scènes. Ook leuk om al die bekende acteurs in hun jonge jaren te zien!


Nabericht:
Wil je foto's zien van de donkerbruine kleur Shellac Fedora en/of wil je weten waar je op moet letten bij het aanbrengen van deze relatief 'lastige' kleur? Klik hier.
Voor foto's van Shellac Hollywoord, klik hier.
Voor foto's van Shellac Strawberry Smoothie, klik hier.
Voor foto's van Shellac Rock Royalty, klik hier.
Voor foto's van Shellac Tutti Frutti, klik hier.
Voor foto's van Shellac French Manicure met Shellac Clearly Pink en Shellac Cream Puff, klik hier.

1 opmerking:

  1. Ik vind de shellac fantastisch!!! Het zit nu twee en een halve week op mijn nagels en is nog helemaal punt en punt gaaf, geen chip of anderszins. Geweldig!! En ik word ook steeds brutaler, want op mijn golfkar zit een accu en die moet er steeds af en op, voorheen deed ik dit met handschoenen aan maar nu niet meer en niks gebeurd. Echt geweldig. Ik krijg ook leuke reacties van andere mensen, zo van , wat een leuke kleur en wat heb jij verzorgde handen en dat straalt Shellac ook uit. Geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen