woensdag 20 april 2011

Kneipp Cadeausets voor Moederdag

Zondag 8 mei is het weer Moederdag, en als je niet weet wat je moeders zal geven, dan heeft Kneipp de ideale oplossing voor jou! Ze hebben een aantal leuke sets samengesteld verpakt in geschenkverpakking én voor vriendelijke prijsjes.
Laten we de verschillende sets eens van dichtbij bekijken, zodat je kunt zien of het iets voor jouw moeder is:


Fata Morgana Douche Cadeau bestaat uit 200 ml van de nieuwe mystieke douchegeur Fata Morgana en een douchepuff. Dit setje kost 6,99 euro.

Als ik dit setje zie, dan vermoed ik dat deze douchegeur m.n. lekker is om 's avonds te gebruiken. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, dus ik weet niet of dat waar is, maar die associatie krijg ik in ieder geval van deze verpakking.

Flower Power Douche Cadeau bestaat uit 200 ml Flower Power Douche + puff voor 6,99 euro.

Aangezien dit een hele vrolijke, frisse verpakking is, denk ik dat deze douchegel een dergelijke sensatie geeft als je hem gebruikt. Maar ook hier geldt, ik heb hem zelf nog niet getest, dus ik weet niet of wat ik denk ook waar is!


Lavendel Verwenset Compleet bestaat uit 200 ml lavendeldouche, 75 ml lavendel bodylotion, mini badolie en mini massageolie (14,99 euro).

Als ik dit setje zie, dan denk ik aan moeders van een jaar of 60-70. Persoonlijk denk ik niet dat vrouwen van 30-40 jaar lavendel heel hip vinden. En zo'n mini badolie en mini massageolie, tja is in bad gaan ook niet een beetje passé? Ben bang dat deze mini-flesjes ongebruikt in de kast gaan liggen verstoffen bij mijn moeder en schoonmoeder.


Amandel Deluxe bestaat uit een luxe zilveren toilettas met daarin 200 ml amandeldouche en 75 ml amandel bodylotion (11,99 euro).


Dit zou nog wel iets voor mijn moeder kunnen zijn, want die heeft last van een droge huid, en daar zijn de amandelproducten ideaal voor. Hoewel ik de toilettas heel mooi vind, heeft mijn moeder al tientallen toilettasjes, dus deze producten hadden van mij ook in een mooi doosje mogen zitten (en dan kan de prijs wat omlaag?).

Ylang-Ylang Deluxe: ook de toilettas, maar dan met 200 ml Ylang-Ylang douche en 75 ml bijbehorende bodylotion (11,99 euro).
Ylang-Ylang, wat is in vredesnaam Ylang-Ylang? Aan het plaatje te zien is het een bloemetje, maar ruikt het ook bloemig, of fris, of kruidig? Er zit een roze karton omheen, dus ik vermoed zoet bloemig???


Amandel Verwenset bestaat uit 75 ml douche en 75 ml bodylotion (7,99 euro).

Ik denk dat dit een leuk cadeau zou zijn voor mijn moeder. Ze heeft last van een droge huid, en ze gaat in juni een paar daagjes naar Parijs, dus dan zijn dit soort kleine verpakkingen ideaal.

Flower Power Verwenset bestaat uit 75 ml Flower Power douche en 75 ml bijbehorende bodylotion (7,99 euro).

Dit zou ik zelf wel willen krijgen, maar dan in 200 ml uitvoeringen! Waarom geen 2 x 200 ml setjes, of wordt het dan te duur?

Lavendel Verwenset bestaat uit 75 ml lavendeldouche en 75 ml lavendel bodylotion (7,99 euro).

Dit vind ik wel wat voor de andere oma. Die komt zo vaak logeren, dan kan ze deze meenemen. Maar oma, als u dit leest, u mag ook wel de douchegel gebruiken die in de badkamer staat hoor haha.

Zo, dit waren dan de setjes. Het zijn best veel verschillende soorten, voor elk wat wils dus. Ik weet nu wat ik voor de 2 oma's ga kopen, en ik denk dat ik stout ga doen en voor mezelf 2 x 200 ml Flower Power of Fata Morgana ga kopen. Die Fata Morgana lijkt me ook wel lekker als ik 's avonds gesport heb, lekker douchen en insmeren en dan lekker geurend naar bed!

1 opmerking:

  1. Omamajam vindt het een heel duidelijke uitleg, goed en helder geformuleerd, van de mooie setjes. Prima ga zo door A.

    BeantwoordenVerwijderen