zondag 13 mei 2012

Herome nagellak W.I.C. Toulouse

Herome introduceerde onlangs 6 nagellak-kleuren die zijn geinspireerd op Frankrijk. De W.I.C. Marseille liet ik jullie onlangs zien. Nu is W.I.C. Toulouse aan de beurt! Een prachtig donkergroen lakje met zilveren microglitter.
Het is mogelijk deze lak in 1 laag dekkend op te brengen, maar ik geef er de voorkeur aan om toch zo dun mogelijk te lakken en dan 2 laagjes aan te brengen. De lak is in ieder geval goed gepigmenteerd, en ondanks de grote hoeveelheid microglitter redelijk dun van consistentie, dus goed hanteerbaar. Fijn! Door de microglitter droogt hij enigszins mat op, maar als je 'em afwerkt met topcoat glanst 'ie prachtig!
De lakken van Herome zijn te koop voor 7,50 euro per flesje of 12,50 euro voor 2 flesjes. Voor verkoopadressen, klik hier.
In mei 2007 was ik in de buurt van Toulouse op vakantie. Ik was toen 6.5 maand zwanger van Valentijn.
Kiki was toen 3 jaar en 9 maanden. Wat ziet ze er op deze foto nog schattig lief klein uit. Wat gaat de tijd toch snel, nu al zo'n grote meid van 8 jaar! Tijdens deze vakantie zijn we ook een tripje wezen maken naar de Airbus-fabriek in Toulouse. Op dit You Tube filmpje kun je zien hoe de A380 wordt gemaakt. Toendertijd was dit grootste passagiersvliegtuig ter wereld nog in ontwikkeling, maar nu vliegt 'ie al. In het filmpje kun je ook zien dat de verschillende onderdelen overal vandaan komen. En die zijn zo groot soms dat ze per boot of per aanhanger 's nachts door de smalle dorpsstraatjes naar de fabriek in Toulouse worden gebracht. Ik heb zelf geen foto's van de Airbus-fabriek want je mocht geen foto's maken. Allemaal TOP SECRET. Je moest je daarom ook vantevoren aanmelden met al je gegevens en zo.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur van Herome zeg. Chique maar toch opvallend. En jij hebt altijd wel erg leuke verhalen rondom jouw 'swatches'. Wat een lief meisje zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blog, en wat gaat de tijd toch hard! Mooie kleur nagellak, meer een kleur voor de "kerst"?

    BeantwoordenVerwijderen