zaterdag 5 mei 2012

KOH nagellak box bij mega-abonnement LINDA.

Een weekje geleden stuurde mijn beste vriendin, die ik al ken sinds de 1e klas van de lagere school (dus al 34 jaar!!!), mij een tweet met de mededeling dat je een nagellakbox van KOH t.w.v. 269 euro kreeg bij een mega-abonnement op de LINDA. Ik ging natuurlijk gelijk kijken op de site van de LINDA., want ik rook een koopje!
Wat houdt de aanbieding in? Voor 95,50 euro krijg je 12 x de LINDA. en 4 x de LINDA. special (whatever that may be) én je krijgt dus de KOH nagellakbox t.w.v. 269 euro. Een lakje van KOH kost in de winkel 12,95 euro, dus tel inderdaad uit je winst! De enige 2 addertjes onder het gras, het abonnement stopt niet automatisch en de KOH nagellakbox geldt als welkomstgeschenk zolang de voorraad strekt. Daarom heb ik niet online het abonnement gestart, maar heb ik gebeld en gevraagd of er nog voldoende van die nagellakboxen zijn, want ik had geen zin in een alternatief welkomstgeschenk als ware nagellak-addict!
De KOH nagellakbox is speciaal samengesteld in samenwerking met de LINDA. en bestaat uit de 12 meest verkochte nagellakkleuren en de nieuwste Limited Edition KOH Elements! bestaande uit 6 nagellakkleuren. Dus in totaal bevat de box 18 nagellakjes.
De onderste rij nagellakjes (6 stuks) is de Limited Edition KOH Elements! die is geinspireerd op de natuur elementen: lucht, water, aarde en vuur.
Van links naar rechts: Vintage Pink, Cherry Blossom, Smokey Violet, Red, Midnight Blue, Not Yet Brown
Van links naar rechts: Back to Earth, ? zit geen stickertje op (nummer 177 volgens KOH stickerkaart), Coral, Med Green, No Worries, Purplelicious
Van links naar rechts: Cloudy, Leaf, Fire, Earth, Mediterranean Sea, Heavenly Beste lezers, zijn jullie ook helemaal weg van nagellak, dan kun je deze aanbieding niet aan je voorbij laten gaan. Alleen al voor de nagellakjes is dit een super-aanbieding. En dan krijg je er dus ook nog 16 x een LINDA. bij. Doen dus, en gelijk weer opzeggen, dan is er niks aan het handje. Nog 1 leuk weetje. De art director (dat is degene die het blad opmaakt, dus lettertype, de teksten en de foto's plaatsen) van de LINDA. is een oud-tennisvriendinnetje van mij! Ja het is heus. Zij doet vanaf de oprichting van de LINDA. de art direction, en dat was toendertijd zeer vernieuwend. Letters/zinnen onderaan de pagina, de grote letters LINDA. en nog veel meer, zij is daarna door veel art directors nagedaan. Nou, daar heb ik dus jaren mee getennist, en met haar zussen overigens ook haha. Zeer gezellige tijd!

1 opmerking:

  1. Geweldig! Alleen vind ik het abonnement wel duur... Glamour had vorig jaar ook zo'n actie maar dan met Herome.

    BeantwoordenVerwijderen