zondag 1 april 2012

Herome nagellak W.I.C. Marseille

Herome heeft 6 nieuwe nagellakkleuren die zijn geinspireerd op Frankrijk. 1 Hiervan is genaamd Marseille, en jongens wat is 'ie mooi! Een heel bijzonder lakje die niet in je stash mag ontbreken! Mosgroen van kleur en met gouden en groenblauwe microglitter/glass-flecks erin.
Eigenlijk doen de foto's geen recht aan deze supergave kleur, want in het echt is hij zoveel mooier en sprankelender! Het lakkwastje is breed, waardoor je je nagels snel gelakt hebt. Heel fijn dat als je met het kwastje richting je nagelriemen gaat, het kwastje mooi uitwaaiert, en alle haartjes van het kwastje zijn gelijk van lengte, dus bij de nagelriemen kun je ook strak lakken.
De lakt dekt in 2 lagen, en ik heb hem afgewerkt met een topcoat.
Ik heb deze foto buiten genomen, omdat ik niet helemaal tevreden was over de vorige 3 foto's. De kleur en de sprankeling laten zich niet goed vangen. Ook op deze foto lukt dat niet helemaal. Ik kan alleen maar zeggen, als je van groene nagellak houdt, MOET je deze gewoon hebben. En als je nog nooit groene nagellak hebt gedragen, en je hebt een lichtbruine huidskleur, dan raad ik je deze ten zeerste aan. Groen zal je dan zo mooi staan!
Marseille. Wat deze nagellakkleur met Marseille te maken heeft, is mij een raadsel. Marseille is Frankrijks grootste havenstad en heeft nauwe banden met het Midden-Oosten en met Noord-Afrika. 1 Van de dingen waar ze beroemd om zijn is de zeep. De authentieke Marseillezeep is een 100% natuurlijk product, zonder conserveringsmiddel en kleurstoffen. De groene versie is vervaardigd uit olijfolie, kopra (gedroogde kokosnoot) en palmolie. Het duurt wel 14 dagen om de Marseillezeep te produceren! Je kunt niet alleen je huid ermee wassen, maar je kunt het ook gebruiken als wasmiddel voor in de wasmachine, je kunt er vlekken mee verwijderen, kwasten en pencelen mee reinigen, maar ook natuursteen, leren kleding, wondjes, wespensteken, hondenbeten, caravan, huisdieren. En zelfs als je last hebt van rusteloze benen, kun je een washandje met Marseillezeep in je bed leggen, en dan schijnt de jeuk te verdwijnen!

1 opmerking:

  1. Het is weer een goed en duidelijk verhaal, heerlijk om te lezen, ook dat stukje over de zeep. Allemaal goed om te weten. Leuk hoor!! Ga zo door!!

    BeantwoordenVerwijderen