woensdag 25 april 2012

Chanel nagellak collectie Roses Ultimes de Chanel

Chanel bracht onlangs een nieuwe collectie lipglosses uit, genaamd Roses Ultimes de Chanel. Peter Philips, Global Creative Director van Chanel Make-Up, gebruikte voor deze collectie alle schakeringen van het spectrum van roze, de kleur van emotie. Alle roze tinten, van pastel tot fuchsia, transparant of dieproze, al of niet glinsterend, geven uitdrukking aan alle emoties, van aandoenlijke onschuld tot pure sensualiteit, zoals verschillende hoofdstukken van een liefdesgeschiedenis.
Naast de lipglosses heeft Chanel ook 4 bijbehorende nagellakken uitgebracht. Deze 4 nagellakken laten de nagels glinsteren met een discrete charme en tegelijk onweerstaanbare aantrekkingskracht. Chanel heeft mij 2 nagellakken opgestuurd, zodat ik deze aan jullie kan laten zien.
ATTRACTION Een ultieme parelwit. Witte nagellak is deze lente/zomer helemaal hot! Ik ben benieuwd of deze witte lak een parelmoer finish heeft (dat doet de naam wél vermoeden) of toch meer een metallic finish.
DISTRACTION De universele charme van koraal met een blauwachtige weerschijn voor een opvallend zuurtjeseffect. Ik heb deze nagellak nu op, komend weekend zal ik de foto's posten. Ik zal jullie zeggen, deze kleur is zooo mooi, prachtig! Heel veel merken hebben een koraalkleur in hun lente-collectie, maar dat zijn crèmekleuren. En deze nagellak heeft een prachtige shimmer! Houd komende artikel maar in de gaten, prachtig!!

1 opmerking:

  1. Super leuk dat chanel je producten opstuurd. Hoe heb je dat geregeld? ^^
    ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug?xx

    BeantwoordenVerwijderen