zondag 22 april 2012

KOH nagellak Grungy Touch 269

KOH heeft een mooie Limited Edition nagellak collectie uitgebracht, de KOH Vintage Jeans collectie. Deze lijn bestaat uit 6 prachtige tinten voor iedere jeans-look. Vandaag laat ik jullie de KOH Grungy Touch zien, een mooie donkerblauwe lak met zilveren microglitter.
De lakken van KOH hebben een fijn lakkwastje. Niet zo breed zoals bij sommige andere merken, maar gewoon, zodat je ook goed en nauwkeurig bij de nagelriemen en zijwallen kunt lakken. De lak smeert goed uit en dekt in 2 lagen. Ook de kwaliteit van de KOH-lakken is prima, blijft een week bij mij zitten zonder chippen!
Ik heb heel veel complimenten gekregen op deze kleur, maar hij is dan ook erg mooi. Ik draag veel (eigenlijk alleen maar) jeans, en daar staat deze kleur perfect bij. Dus als jij ook veel spijkerbroeken draagt, dan is deze nagellak écht een aanrader. Hij is te koop bij de betere parfumerie voor 12,95 euro. Je krijgt er een mooi zwart 'lakleren' etui bij! In de mode kennen ze de grunge look waarbij de jeans zijn afgeknipt en gaten, kreukels en rafels hebben. Echter, grunge is ook de naam voor Amerikaanse gitaarrock die in de late jaren '80 ontstond in Seattle in de Verenigde Staten. Een voorbeeld hiervan is Nirvana. Wie kent dit liedje niet?

1 opmerking:

  1. Weer een goed en bondig verhaal. En oh!! wat is het een prachtige kleur!! Ben weer benieuwd naar het volgende blog?

    BeantwoordenVerwijderen