dinsdag 21 juni 2011

Nivea Bodylotion Happy Time Bamboe - Melkproteinen

Hoewel ik nog steeds achterloop met de Nails of the Week, deze keer eens wat anders. Ik wil met jullie bespreken deze jumbo-verpakking bodylotion (400 ml) van Nivea.
Hoewel op de verpakking staat dat het voor de normale tot droge huid bedoeld is, raad ik deze bodylotion aan voor de normale huid en niet voor de droge huid. Hij is licht van samenstelling en ruikt heerlijk naar sinaasappel. Na het insmeren van mijn benen kan ik echter niet gelijk een strakke broek of legging aan, want dan plakken mijn benen nog te veel. De bodylotion heeft even tijd nodig om in te trekken; aan het eind van de dag is mijn huid helaas al weer droog en ruikt het nergens meer naar.
Van mij had de geur ook wel wat sterker gemogen, dan zou het de ideale bodylotion zijn voor vakantie. Dat vind ik altijd fijn, dat een bepaalde geur bepaalde herinneringen bij je oproept. Zo douchte ik tijdens onze rondreis door Australië altijd met de douchegel Oceanus van The Body Shop en daarna insmeren met de bodylotion van dezelfde geur. Het was een vrij sterke geur, maar als ik na de vakantie dan die geur weer rook, kwamen gelijk weer herinneringen aan Australië boven. Helaas verkoopt The Body Shop deze geurlijn niet meer.. Nu ben ik dus op zoek naar een lekkere douchegel en bijpassende bodylotion om mee te nemen op vakantie dit jaar. Deze bodylotion van Nivea, hoewel heerlijk fris van geur, voldoet echter niet want ik vind hem niet vet genoeg en te licht van geur. Voor thuisgebruik is hij echter prima. Het zou leuk zijn als er ook een douchegel komt met dezelfde geur!
Dan weer iets heel anders, blogvolgers die mij volgen op Twitter hebben het al vernomen, mijn broer Art(hur) Kok is afgelopen weekend WERELDKAMPIOEN judo geworden in Frankfurt bij de veteranen (35-39 jaar) tot 100 kg. Helemaal super, en we zijn natuurlijk ontzettend trots op hem!


Oee, nu word ik bang als ik deze foto zie haha...
Art is ook een trainingsmaat van Fedor Hupsaflups (russische achternaam, maar ik weet niet meer hoe die jongen heet). Fedor is wereldkampioen MMA (mixed martial arts; dat zijn van die gevechten waarbij alles mag, schoppen/slaan etc.) Mensen die dat MMA volgen, vinden MMA helemaal te gek en Fedor is in die wereld echt een idool!!
Art oefent dan het judo-gedeelte met hem, en krijgt daar nog dik voor betaald ook!Toch leuk als je zulke spierballen hebt op je 38e, maar het is wel trainen, trainen, trainen he! Dit blogartikeltje ging meer over mijn broer dan over de Nivea Bodylotion, maar ik hoop toch dat jullie het leuk vonden om te lezen. Tot de volgende keer, met dan weer een Shellac manicure!

1 opmerking:

  1. Goede en heldere blog over de Nivea-bodylotion en dat stuk over jouw broer vond ik ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen