zondag 24 juni 2012

W.I.C. Snow White & The Huntsman

World Inspired Colours by Herome is een exclusieve samenwerking aangegaan met Universal Studio's en diens nieuwste blockbuster Snow White & The Huntsman. In deze actie-fantasiefilm, die sinds 7 juni in de Nederlandse bioscopen draait, wordt het klassieke sprookje Sneeuwwitje van een flinke dosis actie voorzien door het te koppelen aan het karakter The Huntsman. Dit resulteert in een super-spannende film waarin Kristen Stewart schittert als Snow White. Zij wordt op de huid gezeten door The Huntsman, een heldenrol van Chris Hemsworth. Niemand minder dan Oscar-winnares Charlize Theron spant de kroon als de jaloerse Evil Queen, die The Huntsman inschakelt om Snow White vanwege haar schoonheid te vermoorden. De Evil Queen weet echter niet dat Snow White in het het geheim in de leer gaat bij The Huntsman om zichzelf te kunnen verdedigen.

De adembenemende film leverde meer dan genoeg inspiratie voor het samenstellen van een exclusieve W.I.C. by Herome Snow White & The Huntsman collectie. Er zijn zes zeer tot de verbeelding sprekende kleuren.

Toxic Apple staat uiteraard voor het bloedrood van de appel waarmee Snow White vergiftigd wordt.
Awakening Kiss is zuurstok-roze, net zo mooi en kwetsbaar als Snow White wanneer zij weer tot leven wordt gekust.
Evil Queen is prachtig goud van kleur, en illustreert het kwade. De lak is volgens Herome voorzien van een craquelé, waardoor er een patroon van kleine barstjes ontstaat. Mij is niet helemaal duidelijk of deze lak 'los' te gebruiken is, of dat hij als een 'echte' crackle-lak over een contrasterende kleur heen aangebracht moet worden.
Mirror, Mirror is turkoois van kleur, en de bijzondere craquelé is ook bij deze lak toegepast.
Snow White is een prachtig, 'schone' witte nagellak. Ik vraag me af of deze kleur als losse nagellak wel draagbaar is, of dat je deze kleur lak beter kunt gebruiken voor het maken van een french en/of als basis voor nail art of crackle-lak (wellicht Evil Queen of Mirror, Mirror?!?).
The Huntsman is een zwarte nagellak: dark, yet beautiful.
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie heeft de mooiste nagels van het land? Om de unieke samenwerking met Universal Studio's extra te benadrukken, houdt W.I.C. by Herome een speciale actie! Op de site van Herome zijn waanzinnige prijzen te winnen. Word jij de nieuwe eigenaresse van de 'to die for' Apple diamant clutch? Of ga je liever voor de verfijnde Apple beeldhangertjes of the one and only The Huntsman-bag? De échte nagellak- en filmfans worden op hun wenken bediend met bioscoopkaartjes van Snow White & The Huntsman en de W.I.C. by Herome Snow White collectie.
De actie van W.I.C. by Herome Snow White & The Huntsman duurt t/m eind juli.
W.I.C. by Herome is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieëen en via http://www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herome nagellak voor 7,50 euro en twee stuks voor 12,50 euro.

De film top 10 stond vandaag in de krant. En welke film stond op de 1e plaats???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten