donderdag 14 juni 2012

EK-manicure I 2012 met OPI A Roll in the Hague en China Glaze White Cap

Het EK voetbal is momenteel in volle gang, en om helemaal met de oranje-gekte mee te doen, moest ik mijn nagels natuurlijk oranje lakken! Ik gebruikte een lak van OPI genaamd A Roll in the Hague (leuk woordgrapje),uit de Holland-collectie Spring/Summer 2012.
A Roll in the Hague is een heel mooi oranje lakje, die tegen het rood aanzit. Absoluut niet fel of neon-achtig van kleur, maar gewoon zomers, fris, fruitig en vrolijk! Deze kleur is zeker ook te gebruiken als er geen voetballen is ;-)
Ik vond de leuk erg dik van consistentie; hij vloeide ook niet mooi uit. Daarom voegde ik na het lakken 4 druppels nagellakverdunner toe aan het flesje. Verder zijn de lakkwastjes van OPI heel fijn: breed maar wel recht (dus niet zoals bij de Rimmel-lakken afgerond). Zo kom je ook goed bij de hoekjes tussen nagelriem en zijwallen.
Na het verdunnen van de lak, waren mijn teennagels aan de beurt. De consistentie was nu goed. Lekker dun, daar houd ik van! Ik vind het erg vrolijk staan op mijn teennagels. Als straks het EK voor Nederland is afgelopen, en dat zal wel al aanstaande zondag zijn, dan ga ik het er echt niet af halen hoor. Deze oranje lak is gewoon heel zomers, dus ik laat het lekker nog een paar weekjes zitten dan.
Na 4 dagen ontdekte ik een chip op mijn linker-wijsvinger. Dat was even een tegenvaller! Normaal blijft een manicure bij mij 6-7 dagen mooi, en ik had eigenlijk geen zin om het er al van af te halen. De overige nagels waren nog goed. Dus ik lakte over de chip heen, maar zoals jullie weten, echt mooi is dat niet. Van een afstandje wel natuurlijk, maar van dichtbij, nee.
Ik ben een pietlut, dus als 1 nagel dan niet zo mooi is, zit ik er de hele tijd naar te kijken. Ik kwam op een idee. Ik heb een lakje van China Glaze genaamd White Cap, erg transparant, en ik dacht, laat ik die er nu eens overheen doen, om het nog wat te verdoezelen die gerepareerde chip. Ik dacht dat ik dan een zilveren gloed eroverheen zou krijgen...
Maar wat schetste mijn verbazing... in de White Cap zitten blijkbaar gouden microglitters. Super cute! En nooit verwacht!
Zeker als het zonlicht op mijn nagels schijnt, is het resultaat heel zonnig en subtiel. Oranje met een gouden gloed, gorgeous! En ik ga de White Cap nu zeker ook proberen op andere kleuren, smaakt naar meer!

1 opmerking: