donderdag 18 augustus 2011

Wella Professionals Ocean Spritz, Textuurspray voor strandlook

 Al jaren heb ik last van haaruitval, en enige tijd geleden is de diagnose gesteld door een dermatoloog. Ik heb last van kaalheid volgens het mannelijke patroon, oftewel alopecia androgenetica. Aangezien er in mijn bloed geen oorzaak kon worden gevonden, stuurde de dermatoloog me weer naar huis. Dit vind ik eigenlijk best wel erg. Hoe kunnen ze een jonge vrouw die zo weinig haar heeft dat je haar schedel kunt zien, nu naar huis sturen? Het interesseert ze echt geen bal. Dus als je ook last hebt van kaalheid, ga niet naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Er zijn namelijk wel degelijk producten die de haaruitval kunnen verminderen. Ikzelf heb veel baat bij Minoxidil, dat ik dus maar via het internet bestel in de Verenigde Staten.
Aangezien mijn haar dus dun is, ben ik altijd op zoek naar producten die het stevigheid en volume geven. En dat product heb ik nu gevonden, HOERA!
Nog steeds op zoek naar een kapper hier in Veldhoven die durft te knippen, belandde ik een tijdje geleden met Kiki bij de Brainwash. Alles kost hier 15 euro, knippen, verven, you name it. Ik verwachtte er maar niet te veel van.
De winkel is best leuk ingericht met oranje accenten, kakmeneertjes en -mevrouwtjes zul je hier in de wachtruimte niet vinden, maar who cares, als je maar goed geknipt wordt. En dat werden wij! Kiki een korte bob, nu eens een keer in laagjes, voor het eerst, zodat het niet zo lijzig is. En bij mij durfde de kapster zowaar ook te knippen (ben al bij 2 andere kapsalons geweest in Veldhoven, maar trof net kapsters die last leken te hebben van een knipfobie). Als toegift kregen we nog kraskaartjes, zodat ik deze Ocean Spritz met 30% korting kon kopen. Ik betaalde er nu nog geen 10 euro voor.
En deze spray werkt echt! Je houdt een pluk haar omhoog en je spuit de spray bij je haaraanzet. Dit doe je verspreid over je hele haar. Je haar is dan natuurlijk nattig, en dan kun je het vervolgens modelleren met je vingers. Het ziet er dan nog steeds een beetje nattig uit. Maar hoe langer je wacht, hoe beter het wordt. Zelf vind ik dat het effect het best te voelen en te zien is de dag nadat je het hebt aangebracht, echt waar. Als je dan met je handen door je haar gaat, voelt het stug en stevig aan, en een volume, WOW! Je zou zeker niet zeggen dat ik last heb van een haarziekte, ongelooflijk. Ik ben echt heel blij met dit product! En het is nog zuinig in gebruik ook. Er zit 150 ml in de spuitbus, en het is zonder drijfgas. Ik denk dat ik zeker 3 maanden met deze spuitbus ga doen, als het niet langer is. SUPER!
Op de achterkant van de fles staat het volgende:
Creëer een matte, zorgeloze strandlook. Bevrijd de verborgen wildheid van het haar met onweerstaanbare, ruige textuur. Voor professionele resultaten: sprayen op droog haar dicht bij de aanzet, daarna modelleren met de vingers en natuurlijk laten drogen. Voor nog meer ruige textuur, fohnen na het modelleren.Kijk eens hoe goed de spray werkt bij Valentijn!

De foto van Valentijn is gemaakt op onze vakantie in Italië bij het Gardameer. We verbleven in een bungalow op de mega-grote supercamping Bella Italia te Peschiera. Elke avond was er mini-disco en natuurlijk ook het Bella Italia-lied. Als je dit lied 3 weken lang elke dag een aantal keren hoort, dan kan ik je zeggen, dan krijg je het niet meer uit je hoofd. Wat de kinderen ook heel grappig vinden is, dat de Italiaanse zanger ook nederlands probeert te zingen, "dans met maai".
Veel plezier met het lied, en minimaal elke dag 5 x opzetten haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten