woensdag 4 januari 2012

Kerstmanicure II 2011: China Glaze Jolly Holly + China Glaze Party Hearty

Hoewel we al ruim het jaar 2012 zijn ingegaan, wil ik jullie toch niet onthouden mijn superleuke kerstmanicure die ik droeg tijdens 1e Kerstdag. Het is dezelfde manicure als tijdens kerst 2010, dus misschien wordt deze combinatie wel mijn jaarlijks terugkerende favoriet. Het is China Glaze Party Hearty gelayered over China Glaze Jolly Holly.

China Glaze Jolly Holly is een heerlijk donkergroen kerstlakje, die goed dekt in 2 lagen. De kleur is eigenlijk op zichzelf al supermooi en staat superstrak, maar ik heb maar 1x per jaar de gelegenheid om de Party Hearty te gebruiken, dus die heb ik toch er overheen aangebracht.

De Party Hearty bestaat uit kerstglitters in een transparante basis. Hij kan dus in principe over elke kleur aangebracht worden. Ik denk dat hij ook mooi zou staan op China Glaze Mommy Kissing Santa of op een goud- of zilverkleurig lakje.

Er zitten 3 soorten glitters in de Party Hearty: kleine ronde zilveren glitters, iets grotere groene, en nog grotere rode.
Ik bracht 2 laagjes Party Hearty aan over de Jolly Holly. Wat ik zo fijn vind aan de Party Hearty is, dat de glitters zo gelijkmatig verdelen over de nagel. Dat is bij andere glitterlakjes wel eens anders, dan moet je met het kwastje nog eens de glitters over de nagel verdelen. Dit is dus bij de Party Hearty niet nodig, gewoon aanbrengen als een normale lak, en dan 2 lagen.

De foto's in dit artikel zijn niet zo duidelijk als dat jullie van mij gewend zijn. Dit komt omdat het van die donkere dagen zijn, en geloof me of niet, ik maak de foto's gewoon met mijn iPhone.
Toen we op 1e Kerstdag naar Beverwijk reden, viel het me op dat ik veel beter licht had, dus heb ik in de auto ook nog even fotootjes van mijn nagels gemaakt. Dit is er 1 van. De verschillende soorten glitters zijn hier heel goed op te zien (je kunt dubbelklikken op de foto voor grotere weergave)!

Voor Kerstmanicure I 2011, klik hier.

1 opmerking:

  1. Deze is ook erg leuk. Ps. Ik heb Shellac besteld met jou kortingscode. Als het goed is komt het volgende week binnen :-)

    BeantwoordenVerwijderen