woensdag 11 januari 2012

Rituals Gems of Goa make-up collectie

Het is een beetje een drukke periode geweest door de feestdagen en de kerst-vakantie, waardoor ik weinig heb kunnen posten op het blog, maar de bedoeling is dat ik er vanaf deze week weer keihard tegenaan ga!
Ik begin dit nieuwe jaar met 2 producten uit de Rituals Gems of Goa make-up collectie.

De Rituals Gems of Goa make-up collectie bestaat uit 2 kleuren oogschaduw, een bruin oogpotlood, 3 kleuren lipstick en 2 kleuren nagellak.

Het bijzondere van deze make-up collectie is dat pure edelstenen uit Goa, India, de make-up een zachte, luchtige structuur geven die de huid laten ademen.

In 2 artikelen zal ik voor jullie reviewen een nagellak en een lipstick.

Het betreft de nagellak in de kleur Misty Green en de lipstick/lipshine in de kleur Sandy Sheer.
Wat gelijk opvalt is de strakke, moderne, luxe verpakking van deze 2 producten. I LIKE!

De nagellak Misty Green is lichtgroen van kleur met een zilveren shimmer. Trouwe blogvolger weten dat GROEN mijn favoriete kleur nagellak is, dus deze vind ik helemaal te gek. Heb geen enkele kleur in mijn stash die hierop lijkt, en ik heb nu zo ongeveer 250-300 flesjes nagellak in mijn bezit, dus dat wil wel zeggen dat dit een redelijk unieke kleur is!
De lipstick/lipshine Sandy Sheer is een lichtbruine zanderige nude-kleur. Past ook helemaal in mijn straatje, want ik merk dat hoe ouder ik word, des te rustiger mijn gezichts make-up en hoe kleuriger mijn nagels haha!

Als eerste zal ik voor jullie de nagellak testen, een review hiervan kunnen jullie deze maand nog van mij verwachten. Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Weer een fijn "ouderwets " goed verhaal, leuk hoor ben benieuwd naar de blog over de nagellak

    BeantwoordenVerwijderen