zondag 14 april 2013

Lush handcrème Handy Gurugu

Vandaag wil ik wat vertellen over mijn favoriete handcrème.
Ik heb al heel wat handcrèmes geprobeerd, maar geloof mij, dit is de beste die er op dit moment bestaat. Heb 2 reservepotten reeds in mijn bezit, want wil echt niet meer zonder zitten.
Er is namelijk geen Lush-winkel in Eindhoven. Onbegrijpelijk, want regio Eindhoven is echt het Silicon Valley van Nederland. Hier zit het grote geld hoor Lush! Alle grote dure merken hebben hier een concept-store zitten.

Volgens Lush ruikt deze handcrème naar vanille en rozen met een vleugje kamille en is het gemaakt met pindaboter, pompoenzaadboter, cashewnootboter en nog veel meer.
Eerlijk gezegd, ik vind de crème gewoon heel kruidig ruiken. En de geur is ook vrij sterk. Als je je handen insmeert, kan een persoon die een paar meter verderop zit het ook ruiken. Maar de geur is lekker hoor, nog nooit eerder zulks geroken!

De crème is spaarzaam in gebruik, je hebt er maar een beetje van nodig. Ook na een tijdje blijf je voelen dat je je handen hebt ingesmeerd. Het is niet vettig of glibberig. En ook voor je nagelriemen doet deze handcrème wonderen!

Het goede doel wordt ook gesteund:
De sheaboter in de Handy Gurugu wordt door Lush ingekocht bij een vrouwencollectief in Ghana. 400 Vrouwen werken daar samen en zorgen ervoor dat ze hun kinderen naar school kunnen sturen zodat hun toekomst er een stuk beter uitziet.

De Handy Gurugu kost 13,70 euro voor een pot van 100 ml, maar nogmaals hij is super-spaarzaam in gebruik.

1 opmerking:

  1. Lijkt me heerlijk! Ik verslind handcrèmes altijd namelijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen