zondag 28 april 2013

Bourjois nagellak mini blauw

In verband met het 150-jarig bestaan van Bourjois, zijn er sinds kort hele leuke mini-flesjes nagellak te koop van dit merk.
De lakjes hebben geen naam, maar op Facebook zei iemand tegen mij, ooo dat is papier-kliko blauw. En ook het blauw van hockeyclub Basko uit Veldhoven, waar ikzelf en mijn dochtertje Kiki lid van zijn, heeft deze kleur.
Dus we kunnen het noemen Bourjois Kliko Blauw of Bourjois Basko Blauw haha

Ik gebruik in mijn pedicure- en manicuresalon nagellakken van professionele merken, dus ik vergelijk deze Bourjois nagellak dan ook daarmee. Maar ik zal jullie zeggen, de Bourjois nagellak viel mij helemaal niet tegen, integendeel, ik was positief verrast! De lak dekt in 1 laag, is mooi dun van consistentie zodat de lak mooi uitvloeit over de nagel, en het kwastje is normaal van grootte (geen mini-kwastje of juist een heel breed kwastje) en hierdoor lukt het om de lak strak aan te brengen, ook bij de nagelriemen.
De lak heeft bij mij 5 dagen lang mooi gezeten.

Op mijn zakelijke Facebook-pagina heb ik de meeste "vind ik leuk"s op de swatches van dit lakje totnutoe gekregen. Het is natuurlijk een erg opvallende kleur, maar hij valt blijkbaar bij veel mensen in de smaak (ook bij mij hoor!).

Alle Bourjois producten, dus ook de nagellakken, zijn te bestellen bij de geweldige webwinkel makeup-bestellen.nl

Tot de volgende keer! Dan laat ik jullie mijn koninginnendag-manicure zien!
1 opmerking:

  1. Wauw!! Schitterende kleur! Ik vind het "hemels blauw". Er zijn wel eens van die kleur luchten,tussen donker en licht,in Nederland!

    BeantwoordenVerwijderen