zondag 27 januari 2013

OPI The Spy Who Loved Me

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogartikeltje schreef, daarom nu extra mooie swatches van een supermooi lakje! O.a. dit lakje werd door OPI uitgegeven in het kader van de nieuwe James Bond film Skyfall. Ik kreeg deze lak, samen met 2 andere James Bond lakken, van een zakenrelatie van Mr. BeautyTalkNL uit de Verenigde Staten, die weet dat ik een 'nail polish addict' ben. Dat is nog eens aardig hè?!?
Als je de lak in het flesje ziet, zie je felrood met gouden microglitter. Op de nagel valt die gouden microglitter helaas weg, wat blijft is felrood, wel met een microglitter, maar die is nu rood van kleur ook. Een prachtige glass-fleck finish. Dus felrood en sprankelend, meer een zomerkleur eigenlijk!
Ik begin al een beetje te wennen aan de brede lakkwastjes van OPI. Je kunt de lak wel mooi strak krijgen bij de nagelriemen, eigenlijk met 1 beweging; het kwastje vanaf het midden van de nagel richting nagelriem duwen. De lak heeft een goede consistentie, hij vloeit mooi uit over de nagel en hij dekt prima in 2 lagen.
Als je tegen mij James Bond zegt, dan denk ik gelijk aan Daniel Craig, natuurlijk. Wie kent dit beeld niet?!? Ik hou er wel van, zo'n stoere spion, type ruwe bolster, blanke pit. Zo één van weinig woorden, maar daden... Stille wateren, diepe gronden... Die weet wat 'ie wil. Slim, inventief, niet bang, doortastend, dominant, eigenwijs... Die de Bond-girl beschermt en voor haar vecht... En met een lekker gespierd sportief lichaam. Echt de allerleukste James Bond ooit. Mijn mening natuurlijk hè
Mooie verweerde kop ook... En die ogen, zo blauw! Tja, hele mooie man. Wil ik wel een beschuitje mee eten. Geen probleem ;-)))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten