dinsdag 18 december 2012

KOH 201 Green Stardust

Vandaag wil ik jullie een lakje laten zien die ik al een tijd geleden van Erik's moeder heb gekregen. Hij heet Green Stardust en het is een groengrijs lakje met microglitter en daar doorheen lichtgroene flakes.
Voor deze swatches lakte ik mijn nagels met 2 laagjes. De lak dekt eigenlijk niet zo heel goed. Ik twijfelde een beetje 2 of 3 laagjes, maar een volgende keer zou ik 3 laagjes gebruiken, zodat de kleur iets intenser wordt.
Ik ben dol op groene nagellak, maar deze kleur vind ik op de één of andere manier mij niet zo flatteren. Wellicht met 3 laagjes dat hij wat donkerder uitvalt en ik hem dan mooier vindt. Wat wel heel bijzonder is zijn de flakes, dat zie je niet vaak! Verder is KOH een favoriet merk nagellak van mij, hoewel niet goedkoop. De lak blijft bij mij altijd superlang zitten (een week zonder chipping), is dun van consistentie (I like) en het kwastje lakt fijn. Enige nadeel: de vorm van de flesjes. De KOH-flesjes zien er mooi uit, maar ben tijdens het lakken altijd bang dat ze omvallen omdat de basis van het flesje zo smal is.
Op alle KOH-nagellakflesjes zit een stickertje met de naam en het nummer van de lak. Op dit flesje zat dat echter niet. Gelukkig kreeg ik van E's moeder ook een soort stickerkaart van KOH.
Het is de bedoeling dat je de stickertjes plakt op de kledinghangers van de outfit waarbij je het lakje wilt dragen. Volgens mij werkt dit niet echt, want een bepaalde kleur lak kan natuurlijk bij verschillende outfits gedragen worden, en je hebt maar 1 stickertje. De kaart heb ik gebruikt om te kijken hoe mijn lakje nu heet. Het gaat dus om de 201; op de website heb ik de naam Green Stardust achterhaald. Een tip voor KOH van mij: maak een goede kleurenbrochure met alle kleuren lak, en hun naam en nummer! Het hoeven geen stickertjes te zijn, want dat gebruikt volgens mij niemand.
Zo'n nagellak box, die heb ik hehe!!!! Gekregen bij een mega-abonnement op de LINDA. en daar ben ik heel blij mee!

1 opmerking:

  1. Vind dit een hele mooie Kerstkleur! Niet zo erg bling-bling! Jouw blog was weer heerlijk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen