zondag 15 juli 2012

KOH Groovy Green 239 + China Glaze Crackle Lightning Bolt

Soms begint 1 nagel te chippen, maar zijn de overige nagels nog prima in orde. Ik zit dan altijd met een dilemma: zal ik dan alles maar eraf halen of niet? Soms heb ik gewoon niet de tijd om nagellak te verwijderen, maar wil ik er niet als lampie bij lopen. Oplossing: een effectje over de gechipte nagel aanbrengen. Staat leuk, en niemand die de gechipte nagel nog ziet. Op deze manier kun je nog een dag of 2 langer plezier hebben van je manicure.
Zoals je ziet, heb ik op 2 nagels een witte crackle-lak aangebracht, de China Glaze Crackle Lightning Bolt. Zie jij nog een chip op die nagels? Nee hè?!? En het ziet er nog leuk uit ook!
Nu wil ik jullie nog wat foto's laten zien van mijn kappers-avontuur... Eerst werd mijn haar gebleekt. Ik durfde bijna niet van de wasbakken weer naar de stoel bij de spiegel te lopen. Gegierd van het lachen, die kappers-cape voor mijn gezicht gehouden. Alle mensen in de zaak, personeel en klanten, naar mij kijken en lachen. Ik dacht, ooo gaat dit goed komen??
Ik ben er niet gerust op. Haarverf het felste rood, met een blauwzwarte pony...
Zo, ik kan weer lachen. Resultaat is zoals verwacht!
En zo zie ik er helemaal stoer uit. Ik moet er wel bij zeggen, dat helaas al na een week de kleur behoorlijk achteruit is gegaan. Dat komt door het haren wassen, en door de zon. Het is nu oranjerood met wat gele plukken haha. Ook leuk, colour-blocking met mijn haar, maar niet echt de bedoeling. Ik zit er trouwens wel over na te denken om mijn haar de volgende keer spierwit te laten verven. Wat vinden jullie van dat idee??

1 opmerking:

  1. Hi Astrid,

    Ben superblij met mijn mooie shellac teennagels,mooie kleur, thanks.
    2 collega's al helemaal omgepraat ;)

    BeantwoordenVerwijderen